STOELMASSAGE INCOMPANY

 

Stoelmassage is de bekendste vorm van massage binnen het bedrijfsleven. Het kan heel goed ingezet worden ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer. Stoelmassage verbeterd de vitaliteit van de medewerker(ster) en verminderd stress klachten. Stoelmassage is een laagdrempelige massagevorm die direct over de kleding heen gegeven kan worden.

 

De techniek bij stoelmassage bestaat uit drukpuntmassage d.m.v. handen en vingers. 

Elke massage bestaat uit de behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel. Een goede stoelmassage bevat belangrijke elementen voor een totale ontspanning of juist nieuwe energie.

 

 


"Zitten is het nieuwe roken"

Het is een vreemd contrast: we weten allemaal dat lichaamsbeweging ons gezond houdt. Toch worden we wereldwijd steeds minder actief en steeds luier. “Een derde van de Nederlanders zit zeven tot zestien uur per dag". “Zitten is het nieuwe roken.”

Overgewicht, hart- en vaatziekte maar ook een verhoogde bloeddruk en een verkeerde ademhaling zijn de schokkende gevolgen van langdurig zitten.  Door stoelmassage gaat je aandacht naar je ademhaling, deze word rustiger, dieper en ontspannender. Met als gevolg dat je bloeddruk daalt en dat het lymfestelsel alle afvalstoffen die vrijkomen tijdens de massage gaat afvoeren. 

Verkeerde werkhouding

We brengen dagelijks heel wat uurtjes achter ons beeldscherm door. We zijn ons vaak niet meer bewust van onze werkhouding, waardoor er pijntjes "blokkades" worden genegeerd. Met alle gevolgen van dien.

Want door zo’n blokkade is er geen goede aansluiting meer tussen organen en kan de bloeddoorstroming afnemen. Zo kunnen er veel verschillende rugklachten, nekpijnen, zenuwpijnen, hoofdpijnen, spier- en gewrichtspijnen en zelfs incontinentieproblemen ontstaan. 

Met een stoelmassage, word je je weer bewust van je lichaam en je lichaamshouding. Door de speciaal ontworpen ergonomische stoel zit je 20 minuten in een optimale lichaamshouding.

Je aandacht verplaats zich naar het lichaam in plaats van naar het hoofd. 

Optimaal functionerend team

Natuurlijk heb ik een doel!

 

En dat is een zo optimaal gezond en functionerend team!

 

Dat wil jij toch ook?

 

Geïnteresseerd?

Een offerte aanvraag is inclusief een proef stoelmassage!

 

Een stoelmassage duurt gemiddeld 20 minuten per persoon. Dat zijn dus 3 massages per uur!

 

Afspraak maken?

Bel + 31 640 74 11 15 of vul mijn Contact formulier in!