Commentaren: 5
 • #5

  Walter (zaterdag, 03 november 2018 18:16)

  Bij Debbie heb ik de workshop adem vrij & mediteren gevolg en is mij zeer goed bevallen.
  Even een uurtje voor jezelf, focus op ademhaling en meditatie waar ze op een prettige manier uitleg over geeft etc
  Na elke les voel je het verschil van hoe je er in ging en hoe er uit. Bijzonder fijne ervaring weer

 • #4

  kathy (maandag, 23 april 2018 16:56)

  afgelopen weekend heb ik een ademsessie gedaan bij Debbie. Wat heerlijk dat je tijdens en ernaar (nu nog steeds) ervaart dat alles weer gaat stromen. Debbie, dank je wel voor je begeleiding. Het was super fijn.Je bent zeker een aanrader.

 • #3

  Leonie (woensdag, 14 maart 2018 19:42)

  Ik heb de 6 weekse workshop "in je vrouwenkracht staan" afgelopen maandag afgerond. Voor mij een hele nieuwe ervaring op het gebied van ademhalen en meditatie. Mijn doel was/ is voornamelijk meer luisteren naar mijn gevoel en mezelf mogen zijn. Voor mij is de workshop geslaagd. Ik voelde me erg op mijn gemak bij Debby en de sfeer tijdens de workshop was erg ontspannen. Na iedere les ging ik met een goed gevoel en ontspannen naar huis!

 • #2

  Judith (donderdag, 29 juni 2017 21:57)

  Ik ben ontzettend blij dat ik Debbie heb ontmoet en leer kennen. Ze helpt mij bewust te worden wat een ademhaling doet met je en hoe je hier het beste gebruik van kan maken! Buiten dit om is Debbie een ontzettende lieve en warme vrouw.

 • #1

  Malu Buys (zaterdag, 22 april 2017)

  Vandaag een ademhalingssessie gehad bij Debbie van de Wim Hof methode, en wat was het interessant en fijn! Er was gelijk effect te merken en hiermee wil ik echt aan de slag gaan het voelde heel goed. Debbie stelt je op je gemak, geeft goede uitleg en is een heel warmhartige vrouw, mooi mens! Echt een aanrader om bij haar een afspraak te maken! Dank je wel Debbie��