WOMEN ONLY MASSAGE

Massage werkt helend!

Massage "ofwel" aanraking is een van de oudste vormen van genezen. Warmte en aanraking werken helend. Massage werkt ontspannend, blokkades komen in beweging en afvalstoffen worden afgevoerd. Het stimuleert je bloedsomloop, lymfestroom, afweersysteem en organen.

 

BEWUST WORDEN VAN JE LICHAAM

Door de gejaagdheid in onze samenleving maken we steeds minder verbinding met ons lichaam. We zitten tegenwoordig vaak in ons hoofd. Daardoor staan we niet meer bewust stil dat ons lichaam steeds sterkere signalen uitzend door middel van pijn en vermoeidheid.

Met massage word je weer bewust van je eigen lichaam, maak je weer contact met je ademhaling en je gevoel. 

 

Massage kan heel goed helpen bij (aanhoudende) stress, burn out en vermoeidheidsklachten. Het werkt ontspannend, relaxed en  je voelt je heerlijk "Zen".

Door een massage laadt je jezelf weer helemaal op met nieuwe energie! 

 

 


MASSAGE VORMEN

WELLNESS MASSAGE (60 min)

 

Een Wellness massage bij Debbie Coaching en Massage is een massagevorm die gegeven word vanuit het hart. Het is een unieke ontspanningsmassage, die vanuit mijn intuïtie en gevoel gegeven word. Na een korte intake, waarin jij aangeeft wat je persoonlijke doelen zijn, gaan we heerlijk aan de slag met ME- Time! We starten met een ontspannen ademhalingsoefening, en maken contact met de omgeving en het lichaam.

 

Bij een Wellness massage word er alleen gemasseerd op de achterkant van het lichaam. Hoofd, nek, schouders, rug, armen en vingers maar ook de achterkant van de benen, voeten en tenen worden liefdevol gemasseerd. Ik gebruik hierbij een heerlijke olie op natuurbasis. 

Er zijn geen "gezondheidsklachten" nodig om heerlijk te kunnen genieten van een Wellness massage. Ervaar zelf, welke positieve effecten je zult ervaren op body en mind level met deze Wellness ontspanningsmassage.

 
CHINESE HOOFD, NEK & SCHOUDER MASSAGE (30 MIN )

 

 

Een Chinese HNS massage bij Debbie Coaching en Massage is een zeer bijzondere massagevorm en is een onderdeel van de Tui-Na energie massage. De combinatie van acupressuur en westerse massagetechnieken zorgen voor een zeer diepe ontspanning. Door het geven van lichte druk met vingers en handen kunnen blokkades, welke voorkomen ter hoogte van hoofd, nek en schouders worden opgeheven. Een mooie massagevorm die positieve invloeden op ons zenuwstelsel en energieniveau heeft. Na een behandeling ervaar je meer vreugde en levensenergie. 

 

Een Chinese HNS massage is een laagdrempelige massagevorm die direct over de kleding heen gegeven kan worden. 

Goed om in te zetten bij, vermoeidheidsklachten, in het hoofd zitten, burn out, laag energieniveau en andere stress gerelateerde klachten.

 

 

VOETREFLEX MASSAGE (40 MIN )

Jouw "lichaam" weerspiegeld in je voeten.

 

Voeten "dragen" ons de hele dag. En krijgen niet altijd de aandacht die ze verdienen! 

 

Een voetreflex massage bij Debbie Coaching en Massage is een zelfhelende drukpunt  massage die word gegeven op de onder/boven/zijkant van de voeten. De reflexzones corresponderen met ons lichaam. Lichamelijke en emotionele klachten kunnen door blokkades in het lichaam (energiedoorstroming) worden veroorzaakt. Door het masseren van de voeten worden de aanwezige blokkades opgeheven en word het menselijke zelfherstellende vermogen aangesproken. 

 

Voetreflex werkt vanuit een visie dat lichaam en geest met elkaar verbonden zijn. Als beide in evenwicht zijn voelen we ons gelukkig, energiek en gezond. Onze levensenergie stroomt na een voetreflex massage weer optimaal. 

 

Goed om in te zetten bij het ervaren van disbalans in lichaam en geest. Zowel op emotioneel als lichamelijk niveau!

 

Klik op Tarieven voor de prijzen en ontvang aanvullende informatie over de verschillende massage's die worden gegeven bij Debbie Coaching en Massage.