· 

Preventie ziekteverzuim personeel versus verhoging van productiviteit

Aan alle werkgevers,

Heeft u er wel eens over nagedacht om incompany stoelmassage aan te bieden ter preventie van ziekteverzuim en ter verhoging van de werksfeer?

Het is een vreemd contrast; We weten allemaal dat lichaamsbeweging ons gezond houdt. Toch worden we wereldwijd steeds minder actief en steeds luier.

* Wist u dat de gemiddelde Nederlander 7 uur per dag zittend doorbrengt?

* Wist u ook dat 50% van de werknemers negatieve gevolgen ervaart van langdurig zitten? Het is een veelvoorkomend probleem dat onder andere kan leiden tot stress, overgewicht, hart-en vaatziekte, hoge bloeddruk, rugklachten en diabetes.

Langdurig zitten is slechts één van de vele factoren die de vitaliteit op de werkvloer onnodig verslechteren. Ik zeg hier onnodig, omdat een groot deel van de vitaliteitsproblemen op de werkvloer makkelijk te voorkomen is. 

Laat dat nou net de reden zijn van dit artikel - Debbie Coaching en Massage verzorgt incompany stoelmassages. Verlaag verzuim en minder werkstress door uw medewerkers(ster) een stoelmassage "cadeau" te geven. En geniet als werkgever van de fiscale voordelen.

Stoelmassage is een van de bekendste vorm van massage binnen het bedrijfsleven. Een stoelmassage verbeterd de vitaliteit van de medewerker(ster) en verminderd stress klachten en is een laagdrempelige massagevorm die direct over de kleding heen gegeven kan worden. De techniek bij stoelmassage bestaat uit drukpuntmassage. Elke massage bestaat uit een behandeling van rug, nek, hoofd, schouders, armen en handen in een speciaal ontworpen ergonomische massagestoel. Een goede stoelmassage bevat belangrijke elementen voor een totale ontspanning of juist nieuwe energie. En dat zorgt weer voor meer productiviteit op de werkvloer.

Debbie Coaching en Massage werkt vanuit een visie " Een zo optimaal mogelijk vitaal en functionerend team" En daar plukt u als werkgever de vruchten van. 

Bent u geïnteresseerd in een incompany stoelmassage? Vraag dan nu een proefmassage of een pilotmassage dag/dagdeel aan. Uw contactpersoon is Debbie Justus van Debbie Coaching en Massage bereikbaar via tel. +31 640 74 11 15

Vitale groet, 

Debbie Justus

Debbie Coaching en Massage