· 

Neem de regie over jouw leven terug

Neem de regie over jouw leven terug

Je weet hoe je moet communiceren: praten, luisteren, vragen stellen of antwoord ­geven. Het lijkt de gewoonste zaak van de wereld, maar het kan soms best lastig zijn. Als jou iets gevraagd wordt, terwijl veel mensen meeluisteren, breekt het zweet je uit en krijg je een rood hoofd. Ook heb je de overtuiging dat je ‘het nooit goed doet’ of dat je ‘toch niks kan’. Zó irritant!

Als je het begrip ‘Neuro Linguïstisch ­Programmeren’ (ofwel NLP) hoort, denk je ­misschien aan ICT en computers. Niets is minder waar! Bij NLP draait alles om mensen, gedrag en gevoelens. NLP is een effectieve communicatiemethodiek en gaat over hoe je zintuigen informatie opvangen, hoe je deze informatie verder verwerkt en hoe je je vervolgens gedraagt. Als je je eenmaal meer bewust bent van hóe je dingen doet, dan kun je leren om meer regie te krijgen over je leven. Dit is toepasbaar in zowel je relatie en je gezin als
je werk en je sociale leven.
Wil je een échte persoonlijke verandering in gang zetten, dan is een coachingtraject een ­efficiënte manier. Tijdens de gesprekken met Bewustzijnscoach Debbie Justus worden inzichten en vastzittende patronen ontdekt, die mogelijk invloed kunnen hebben op het welzijn van het lichaam. Een massage tijdens het coachingtraject biedt de mogelijkheid om een moment bij jezelf stil te staan. Spieren en bindweefsel versoepelen en het zenuwstelsel ervaart rust.

Gedurende het coachingtraject werk je aan persoonlijke ontwikkeling, zelfvertrouwen en zelfkennis. Je leert bewuster om te gaan met emoties en lastige situaties. Belemmerende overtuigingen laten we los en we gaan intensief werken aan je persoonlijke doelen!